En Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri bağırsakermektedir.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en ana kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Kişi Emniyetliği Sağlama: Kapılar insanların mühlik bir meydanı açıkaltmasında kilit gösteriş oynar. Bu falmdan kapılar kişi emniyetliğini korumada nispeten önemli bir konuma sahiptir.

Bunun yürekin de tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

1 mm yahut henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına nazaran çok henüz bol ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kadar bedelı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının bedelı da 4000 TL den serlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Kapının güzel duyusal strüktürsı ve rağbet edilen aksesuarların kullanmaı hediyeı direkt olarak etkilemektedir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yakışır olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir Yangın Merdiveni Kapısı tasarımdır. Bu tasar çizim, genellikle her seviyede cihet bileğkonutiren bir kol açılı iniş ve merdiven ciğererir ve elverişsiz veya sıkşavk alanlarda kayranın randımanlı bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir yönının sarih olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda can zayiatının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

Montaj: Yangın kapısı, düz şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapısı; insan sağlamlığını koruyup yangın ve duman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın hudayinabit kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve esrarın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı sertya kapanmaktadır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına reva erdemli nitelikli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page